Sófallal is bővíthető az infraszauna

3 személyes infraszauna
3 személyes infraszauna

Egyre többen figyelnek oda egészségük karbantartására. Ez vagy magától tudatosodik az emberekben, vagy valamilyen elrettentő példa hatására kapnak észbe, hogy jobb és olcsóbb a bajokat megelőzni, mint orvosolni.

Ezt mutatja az infraszauna webáruház megrendeléseinek növekedő száma is, ahol különösen a téli szezonban ugrik meg a vásárlások száma. Aki pedig már megvette, az rendszeresen használja is saját célra, illetve családi és baráti körben is.

Vannak, akik családi összefogásban döntenek az infraszauna vásárlása mellett, hiszen még kifizetődőbb, ha többen használhatják. Mivel igény mutatkozott arra is, hogy a kabin falát só téglákkal béleljük, ezért már erre is lehetőség van.

Ugyanis az infraszauna melege átmelegíti a só tömböket, amelyek lassú párolgása jótékonyan hat a légzőszerveinkre, de az egész bőr felületére, valamint a nyálkahártyákra is. Így az egészségmegőrzés terén még hatékonyabbá tehetjük a szaunázást. Mivel a hőfok bent 40–60 C, ezért a páratartalom nem emelkedik jelentősen, tehát a só nem indul olvadásnak.