Sikeres a mellfelvarrás eljárás

mellfelvarras
mellfelvarras
Mellfelvarrás

Nem minden édesanya olyan szerencsés, hogy miután világra hozta a gyermekét és aztán hónapokig szoptatta őt, ne ereszkedjenek meg a mellei. Ez ellen tenni lehet színvonalas melltartókkal, tornával, de a mellfelvarrás is szóba jöhet.

Persze az utóbbi a legvégső esetben, hiszen kés alá csak akkor fekszünk, ha más megoldás nincs. A legtöbbször a szoptatás miatti mirigysorvadás okozza a mellek megereszkedését, illetve a bőr kitágulása is. A gillplasztika.hu weboldalon egy olyan szakmai csoportot ismerhet meg, akiknek a szaktudására nyugodtan rábízhatja magát.

A mellfelvarrás, amit például dr. Gill Endre plasztikai sebész végez, szép, feszes kebleket eredményez. Az operáció folyamatáról részletesen olvashat az említett honlapon. Ugyanott található az árlista is, amit szintén nagyon fontos tudni.

Az elérhetőségek, mint az e-mail cím vagy telefonszám, fellelhetőek a weboldalon, így be tud jelentkezni a vizsgálatra. Amennyiben a mellfelvarrás az egyetlen út, akkor válasszon nagy tudású plasztikai sebészt!