Rovarirtó, a végső csapás

Rovarirtó spray
Rovarirtó spray

Igaz, hogy rovarok az ökoszisztéma nélkülözhetetlen részei, de ha a lakásba tévednek be, akkor már csak kellemetlenségek sorát okozzák a számunkra. Néha az is megoldást nyújt, ha kitessékelünk egy-két hívatlan vendéget, de ha tömegesen érkeznek és nem hajlandóak távozni, akkor nincs más lehetőség, mint a rovarirtó alkalmazása.

Rovarirtó segítségével hatékonyan és hosszútávon megszabadulhatunk repülő, csúszó-mászó lakótársainktól. Válogathatunk spray-es és UV fényes változatok közül, amelyek között megtalálhatunk speciális típusokat is, amelyek egyetlen faj ellen nyújtanak védelmet és univerzális termékeket is, amelyekkel általánosan, minden rovartól búcsút vehetünk.

A rovarirtó spray-t közvetlen a rovarokra kell fújni, vagy ha nem sikerül, akkor a levegőbe való juttatással is eredményt érhetünk el. Az UV lámpa pedig magához vonzza a rovarokat és úgy pusztítja el őket. Ennek előnye, hogy akár szabadtérben is alkalmazhatjuk, mivel a rovarok így a számukra hívogató fényre koncentrálnak és nem a mi bosszantásunkkal foglalkoznak.