Porok és oxidáló szerek szőkítéshez

Szőkítés alap

Míg korábban a meggyvörös és a padlizsán színek hódítottak, addig napjainkban divat a szőke és ezüstös hajszín. Az arany, platina, homok, ezüst szín elérése előtt, alaplépésnek bizonyul a szőkítés.

Csak így érhető el a kívánt árnyalat. A webáruházunk kínálatában minden fodrász kedvére válogathat a szőkítő porok, készítmények és színkorrekciós készletek közül, az árak pedig lehengerlően alacsonyak. A porok és oxidáló szerek kiválasztásánál érdemes arra is odafigyelni, hogy hány százalékos termékeket választ, hiszen egyesek hónapos csibe-sárgára szívják ki a hajat, míg másoknál az eredmény szinte fehér lesz. A szőkítés nem egyszerű, ha túl sokat hagyjuk hatni, a fejbőr és a haj egyaránt sérülhet.

Ezért mindenképp szakemberre kell bízni a feladatot. A szőkítés és szárítás után jöhet a kívánt hajszín felvitele. Oxidáló krém nélkül használható tartós hajfestékjeink közül is érdemes válogatni, amelyek extra csillogást nyújtanak és kevésbé károsítják a hajat más termékekhez képest. Szőkítés Brelil termékekkel – próbálja ki Ön is!