Pelenka tároló aranyos mintával

pelenka tároló
pelenka tároló
Pelenka tároló

Ahogy a baba megérkezik, azzal szembesülünk, hogy az egész szoba tele lesz pelenkákkal, krémekkel, ruhácskákkal, amelyeknek persze jó tárolót kell találjunk. Fontos, hogy a legszükségesebb dolgok könnyen elérhetőek legyenek. Egy pelenka tároló több mint hasznos dolog a baba első 2-3 évében, de utána is remek hasznát vehetjük.

Amikor tisztába kell tenni a kicsit, gyorsan kell elővegyük a pelenkát, popsitörlőt, popsikrémet, hiszen a baba izeg-mozog, nincs idő keresgélni a dolgokat. A legjobb ezért, ha a pelenkázáshoz szükséges eszközök egy helyen, a közelben vannak. A pelenka tároló tökéletes erre a célra, nem kell keresgélni a legfontosabb dolgokat.

A tikkajatek.hu webáruházból megrendelhető Sprouts márkájú tároló a vidám állatos mintáival a babaszoba dísze is lehet egyben. Merev a fala, így kényelmesen pakolható, fogantyújával pedig magunkkal vihetjük bárhová. A pelenka tároló egy nedves ruhával rendkívül egyszerűen tisztítható is. Ha pedig már nincs szükség pelusra, tárolhatunk benne játékokat vagy más holmikat.