Ezért éri meg profi japán konyhakésekkel dolgozni

japán konyhakések
japán konyhakések
Japán konyhakések

A főzés az alkotás tudománya, amit élvezettel végzünk, ha megvan hozzá minden eszközünk, alapanyagunk. De elronthatja a kedvünket és megnehezítheti a dolgunkat egy életlen kés, amivel szinte rémálom a zöldségeket, húsokat szeletelni. Célszerű beszerezni egy modern, éles kelléket, amivel öröm lesz a konyhában tevékenykedni. Nem véletlen örvendenek ekkora népszerűségnek a japán konyhakések. Ezekkel az eszközökkel nem bosszankodunk a konyhai feladatok végzése közben, hiszen tökéletesen vágnak, strapabíróak, tartósak, hosszú éveken keresztül kiszolgálnak.

Honnan vásárolhatóak meg? Nos, az ezkes.hu webáruház termékpalettáján számtalan japán konyhakés fedezhető fel, ebből a gazdag kínálatból biztosan Ön is megtalálja azt a modellt, ami éppen a kezére áll. Például a készleten lévő Global általános konyhakés 15 cm, ami hámozáshoz, vágási és aprítási feladatok elvégzésére egyaránt alkalmas. Voltaképpen ez egy mindenes kés, amivel bármit elkészíthetünk a konyhában.

Pengéje kitűnő éltartással büszkélkedik, köszönhetően a magas vanádium és molibdén tartalomnak. 56-58 HRC keménységű a Cromova 18 rozsdamentes acél pengéje. A markolata is meggondoltan készült, acélból, a rajta lévő gödröcskék miatt pedig stabil fogást biztosít. Képzelje el, hogy mennyire megkönnyítheti a munkáját egy ilyen kiváló szerszám, amikor valamit gyorsan szeretne főzni a családnak! A japán kések a könnyű munkát biztosítják számunkra, összekötve az időtálló jelleggel, ami azért lényeges, mert nem kell kicserélni a kést, amint elejtettük vagy valami keményebbet vágtunk vele.

Sokszor előfordul, hogy mire megszokunk egy kelléket, már le is kell cserélni, mert meghibásodik vagy eltörik. Az is nagyon bosszantó, ha a kés éle már nem a régi, ezért el kell vinni élezésre. Persze mindig akkor volna rá égető szükségünk, amikor éppen nincs. A japán késekkel nincsenek ilyen problémák, amint bekerülnek a konyhai eszközeink közé, onnantól kezdve hosszú évekig gond nélkül használhatjuk. Szerezze be Ön is a legjobbat a webshopból!