Pálcika formájú hámlasztó

hámlasztó
hámlasztó
Hámlasztó

Mindenki egészséges, tiszta és ragyogó arcőrre vágyik, ehhez azonban szükséges a mindennapi arcápolási rutin elvégzése minőségi készítményekkel. Egy kiváló hámlasztó napi használatával látványos eredmények érhetőek el, ezért tanácsos kiválasztani a leginkább megfelelő terméket. A bőrre gyakorolt hatás metódusa alapján fizikai és kémiai hámlasztókat különböztethetünk meg, de létezik már a kettő egyvelege is.

Ha a bőrnek megfelelő készítmény kerül alkalmazásra, akkor eltávolíthatóak vele az elhalt hámsejtek, stimulálható a felhám kollagén termelése, csökkenthető a finom vonalak és a ráncok láthatósága, illetve a pórusok mérete. A goodskin.hu webshop virtuális polcain számtalan hámlasztó készítmény fedezhető fel, ezek lehetnek gélek, korongok, valamint pálcikák.

Utóbbiakat azért kedvelik a hölgyek, mert a pálcika végén jókora pamutfej található, hámlasztó esszenciával átitatva, amivel könnyű és precíz kémiai hámlasztás végezhető, még a nehezebben elérhető felületeken is, mint az orr és a homlok környéke.