A hajbeültetésen túl – a szemöldökbeültetés

Forrás: himgeurope.com
Forrás: himgeurope.com
Forrás: himgeurope.com

Sokan nincsenek megelégedve a szemöldökük sűrűségével, alakjával. A ritka szemöldöknek több oka is lehet, többek közt a genetikai is okolható, de a drasztikusan eltávolított szőrzet is a szőrszálak elvékonyodását eredményezi, ami által visszafordíthatatlan károk keletkeznek.

Szerencsére a szemöldökbeültetés megoldást jelenthet, visszaállítható a sűrűség és formálható az alak is.

A szemöldök beültetése ugyanazon az elven alapszik, mint a hajszálak beültetése. Ebben az esetben is a fej tarkótáji részéről, a donorterületről nyerik ki a sebészek a hajszálakat. Természetesen szemöldökbeültetéshez nincs szükség olyan sok graftra, mint a hajbeültetéshez, így a tarkón a hajszálak hiánya szinte teljesen észrevehetetlen lesz.

A hajbeültetéshez hasonlóan itt is a páciens igényeit figyelembe véve alakítják ki a beültetést végző orvosok a szemöldökformát. A HIMG klinikán a F.U.E., vagy akár a precízebb S.H.E. módszert is lehet választani a beavatkozás elvégzéséhez. Az eljárás során speciális eszközök segítségével egyenként nyerik ki a hajszálakat, majd ültetik beőket a szemöldök korrigálásának céljából.

A HIMG klinikán igyekszünk minden esetben eleget tenni a páciens elképzeléseinek, és olyan szemöldökön kialakítani, mely harmóniában van az arcformával. Eddigi beavatkozásaink mind sikerrel zárultak, a végeredmény mindig rendkívül természetes lett, a páciensek pedig tökéletesen elégedettek voltak.

Ha Ön is gondolkozik a szemöldökbeültetésen, akkor keresse a HIMG klinikát elérhetőségeink egyikén. Egy személyes konzultáció alkalmával minden kérdésére választ kaphat a szemöldökbeültetéssel kapcsolatban.