Öntözőrendszer garancia, a sokak által érdekelt téma

öntözőrendszer garancia
A locsolórendszerre vonatkozó garancia minden klienst érdekel, azonban valamilyen oknál fogva csak kevés szó esik erről. Az árajánlat teljes mértékben ki kell térjen az öntözőrendszer garancia minden részére, ha pedig valamivel nem ért egyet a megrendelő, valami nem tiszta a számára, akkor érdemes azt alaposan átbeszélnie a kertmesterrel.
Az ontozorendszeres.hu oldalon két év öntözőrendszer garancia érvényes minden kész rendszerre. De pontosan mit is takar ez a periódus? A locsolórendszer telepítésből fakadó hibákra vonatkozik vagy ez inkább 2 év garancia az öntözőrendszer alkatrészeire? Természetesen a kettő között nagy különbségek vannak, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy melyikre érvényes ez az időszak.

Azért sem mindegy, hiszen egy komolyabb öntözőrendszer vezérlő 50-60 ezer Forintba is kerülhet. Lecserélni és beprogramozni maximum fél óra. Az öntözőrendszer garancia lehet teljeskörű is itt, ha azt kéri a kuncsaft. Mire vonatkozik ez? Ekkor nem csupán a rendszer telepítésre, de a beépített alkatrészekre is egyaránt értődik.
Vonatkozik továbbá arra, hogy a kertet olyan állapotban kapja vissza a tulajdonos, hogy abban a növények nem pusztultak ki az öntöző telepítése közben. Például a fű nem lett kitaposva, és a burkolatok sem süllyednek meg, ami alatt át kellett vezetni az öntözőcsöveket, kábeleket. A fent említett cég szakértője, Szili Krisztián a két éves teljes körű öntözőrendszer garancia híve.

A szakember kisujjában van az öntözőrendszer telepítés

Ahhoz, hogy a locsolórendszer éveken keresztül hibátlanul teljesítsen, jó döntés, ha annak a megépítését egy hozzáértőre bízza az ügyfél. Az öntözőrendszer telepítés számos fontos lépésből épül fel. Az utolsó fázisban történik például az árkok letemetése.
A nyomáspróbát követően jöhet a teljes letemetés, valamint a szórófejek és egyéb néhány öntözési elem földszintbe helyezése. Ugye az öntözőrendszer telepítés nem lehet teljes a szórófejek megfelelő beállítása nélkül. Ha ezek a jó szintbe kerültek, akkor a befúvókázásukat követően, a rendszer működésbe hozásával beállítható az ideális szórási szög és távolság.