Alapos munkát végez a motoros fűkasza

motoros fűkasza
motoros fűkasza
Motoros fűkasza

Ha most kívánunk egy nagyobb lakásba költözni vagy eddig másféle módon oldottuk meg a kert gyomtalanítását, illetve a pázsit nyírását, akkor itt egy alternatíva, amit megéri figyelembe venni! Legyen szó nagyobb területről vagy változó térfelszíntől, ami alapból megnehezíti a munkát, a motoros fűkasza legyűri ezeket az akadályokat.

Gyorsan, kényelmesen és maximális hatékonysággal vethető be, még az igen elvadult környezetben is. Ha bizonyos részeket már régen nem tartottunk karban, akkor ott megjelennek a vastagabb szárral rendelkező évelők, kisebb bokrok, futónövények. A motoros fűkasza egyik nagy előnye, hogy válaszható milyen fejel fog bevetésre kerülni. Amikor a damil kevés, felkerülhet rá a penge vagy fűrész élű korong.

A kellő teljesítmény leadása érdekében, mindig alaposan ismerjük meg a műszaki paramétereket! A motoros fűkasza teljesen szabadon bevethető szinte bárhol. Csak az üzemanyag pótlásáról kell gondoskodni. A parasztplaza.hu weboldalon többféle márka között válogathatunk, amelyek mind magas színvonalat képviselnek. Készüljünk fel időben a növények megregulázására!