Mit kell tudni a női Aviva tornáról?

Aviva torna
aviva torna
Aviva torna

Számos nőgyógyászati problémával küszködhetünk életünk során és általános szokás, hogy az első jelek után szakorvoshoz fordulunk. Pedig léteznek igazán hatékony alternatív módszerek is, amelyekkel megszüntethetnénk a problémát, vagy legalábbis enyhíthetnénk a szimptómákat. Az Aviva torna többféle nőgyógyászati probléma kezelésében is tud segíteni.

Egy olyan remek mozgásformáról beszélünk, amit kifejezetten egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztett ki Aviva Gabriella Steiner, magyar származású fizikoterapeuta. A méh és a petefészek működését jelentősen támogatják, a hormonszintet pedig egyensúlyba hozzák a torna jellegzetes beszorító és ellazító gyakorlatai. Hormontornának is szokták nevezni, mivel egyedülálló hatást gyakorol a belső elválasztású mirigyek működésére.

Hatásos gyógyír az Aviva torna nőgyógyászati és urológiai betegségekre, meddőség kezelésre, illetve olyan hormonális eredetű problémák megoldására, mint például a pajzsmirigy, mellékvese, hipofízis működési zavarai, a változókori tünetek és a súlytöbblet. A torna által lehetőséget kapnak a résztvevők arra, hogy a szervezetük öngyógyító folyamatait beindítsák és a saját kezükbe vegyék az egészségi állapotuk javítását. Az Aviva módszer nem csupán a tornagyakorlatokat foglalja magába, hanem a komplex eszköztára tartalmazza a helyes légzés, testhasználat és táplálkozás tanítását is.

Tulajdonképpen az Aviva tornagyakorlatok célja, hogy az úgynevezett dolgozó zónában, vagyis combközéptől köldökig serkentse a vérkeringést és aktiválja a belső elválasztású mirigyeket. Végül is elmondható, hogy átmozgatja a teljes testet és erősíti az izomzatot a nyaktól lábujjakig.

Képzelje el, milyen jó dolog, ha ezzel a kitűnő mozgásfajtával sikerül az egészségügyi problémáját megoldani anélkül, hogy szakorvoshoz menjen és mindenféle vegyszeres készítménnyel terhelje a szervezetét! A koronavírus járvány elleni intézkedések jelenleg csak az online tanfolyamok megtartását engedélyezik. Bátran jelentkezzen Ön is!