Mit használjunk a Covid hajhullás ellen?

covid hajhullás

Az elmúlt 2 évben az emberek új típusú testi tünetekkel kellett szembesüljenek. Az egyik ilyen jellegzetes tünet a Covid hajhullás. Nagyon sokan panaszkodtak arra, hogy a fertőzés után hihetetlen mennyiségű hajat veszítettek, holott az életmódjukon semmit sem változtattak. A vírus az egész szervezetet megtámadja és mindenkinél másféle tünetet okoz. A hajhullás ugyanakkor a vírus nagyon gyakori velejárója, ezért az orvosok is egyöntetűen arra gondolnak, hogy a betegség váltja ki a sok esetben rendkívül erős hajvesztést.

Bár a Covid hajhullás igen rémisztő tünet, szerencsére a megfelelő készítményekkel megállítható, sőt, teljes mértékben visszafordítható. A Varga hajhullás elleni cseppek már rengeteg olyan személyen segítettek, akik a fertőzés következtében tapasztaltak hajvesztést. A Covid hajhullás meglehetősen hosszú ideig eltarthat, ezért érdemes egyenesen a termékcsalád valamelyik intenzív kúráját beszerezni. Ezek ugyanis tartalmaznak különféle cseppeket és samponokat nagyobb mennyiségben, jó áron.

A hajhullás elleni sampon és balzsam teljes hosszában regenerálja a hajat

Manapság a hajvesztés szinte népbetegségnek számít. A megszokott okok mellett, most még a koronavírus is okoz ilyen tünetet. A hajhullás elleni sampon ezért egyre szélesebb körben lett népszerű. Megtalálni a megfelelő márkájú terméket nem egyszerű, hiszen mindegyik gyártó azt állítja a sajátjáról, hogy szinte pillanatok alatt hatni kezd. Nos, a Varga hajhullás elleni sampon készítője nem áltatja ilyesmivel a vásárlóit, hiszen olyan termék nincs, ami egy-két alkalmazás után egyből hat.

A Varga samponok hatékonyak, de a siker érdekében nagyon fontos a rendszeres használatuk legalább 2-3 hónapon keresztül. A termékcsaládban kétféle hajhullás elleni sampon található: a koffeines/gyógynövényes és a tiszta gyógynövényes típus. Mindkettő táplálja és regenerálja a hajhagymákat, fokozza a haj egészségét. A tincsek extra csillogásáért, könnyű kezelhetőségéért pedig érdemes a szintén gyógynövényes balzsamot is alkalmazni.