Miben segít a burkolatszintező ék?

burkolatszintező ék
burkolatszintező ék
Burkolatszintező ék

A hatékony hidegburkoláshoz szükség van egy jól előkészített felületre, valamint járó-, illetve csempelapokra. Ha ezek megvannak, akkor még nem érdemes nekiesni a feladatnak, csak és kizárólag a burkolatszintező ék beszerzése után. Voltaképpen ez az egyszerű kiegészítőnek tűnő eszköz egy jól kidolgozott rendszer másik fele.

A szintén minőségi alapanyagból készülő talp elemek felső fül részébe lesz behelyezve egy könnyed mozdulattal. A burkolatszintező ék feladata, hogy kellő stabilitást és egyenletes felszínt nyújtson. Sokan úgy gondolják, hogy a munkálatok elején van nagyobb szükség rá, de ez nem feltétlenül igaz.

A lapok lerakása során, azok teljesen vízszintbe lesznek elhelyezve, de a későbbi, főként a ragasztó száradása során keletkező mozgások eredményezhetik végül a fogazott felszín létrejöttét. A burkolatszintező ék ezt könnyedén kiküszöböli és kiváló végeredményt hagy maga után. Többször felhasználható, így a befektetése gyorsan megtérül. Kezdők ugyanolyan sikerrel használhatják, akár a profik.