Alapos munkát végez a csempevágó

csempevágó
csempevágó
Csempevágó

A lakás átalakításakor nagy valószínűséggel sor kerül bizonyos felületek csempével való burkolására. Ez általában a konyhában, fürdőszobában, teraszon szokott megtörténni. A különféle típusú és méretű burkolóelemek a sarkoknál, padló-fal találkozásánál szabásra szorulnak. A csempevágó ilyen helyzetekben nyújt gyors és egyszerű segítséget.

A bonyolultabb vágások kivitelezésére általában gyémántszemcsés tárcsákat használnak, amelyek sarokcsiszolókra vannak rögzítve. A kézi csempevágó egyszerűen kiváló lehetőségeket rejt magában, amikor csak hossz- vagy keresztirányú formázásra van szükség, nagyobb mennyiségben. A készülékkel elég egyetlen határozott mozdulat és a megkarcolt felület mentén a törés biztosított.

A csempevágó el van látva vonalzóval és szögbeállítással, hogy a szabás kellően pontos legyen. A lézervezetés, ami szintén a legtöbbször rendelkezésre áll, segíti a pontos iránymutatást. A keziszerszamshop.hu weboldalon több minőségi csempevágó várja az érdeklődőket, amelyek között a felmerülő elvárásoknak függvényében lehet válogatni.