Manólak készítés néhány lépésben

manólak
manólak
Manólak

Ön hisz a mesékben és a csodákban? Akkor az aranyos és bájos manólak mindenképpen örömmel tölti majd el, főleg akkor, ha gyermekei is vannak. Ki ne álmodozott volna gyerekkorában arról, hogy megbarátkozik egy varázsló manóval vagy egy kedves törpével? Természetesen mindenki! Ahhoz, hogy ez a mesés karakter letelepedjen az otthonunkban, szüksége lesz egy saját miniatűr házra.

A Manka Kreatív Műhelye és Webáruháza hasznos alapanyagokat kínál ehhez, amelyek segítségével Ön a saját kezével is elkészíthet egy kényelmes manólakot. A díszítéshez olyan különféle anyagokat is használhatóak, amelyek minden háztartásban jelen vannak. Ezek lehetnek szövetmaradványok, gyurmák, gabonafélék és magvak, gyöngyök és flitterek.

A ház néhány eleme nemezeléssel vagy quillinggel is megalkotható. A picike házat üvegedényből is elkészítheti. Jelöljön ki egy ablakot és egy ajtót az üvegen, ragassza le a kontúrokat és kezdje el festeni! Amikor a festék megszáradt, távolítsa el a ragasztószalagot az üvegről és lásson hozzá a manólak díszítéséhez!