A Mofém Junior Evo mosogató csaptelep kapható fali és álló kivitelben is

Mofém Junior Evo mosogató csaptelep
Mofém Junior Evo mosogató csaptelep
Mofém Junior Evo mosogató csaptelep

A korszerű konyhai elemekből széles kínálat található a kereskedelmi piacon. Kiemelkedő paraméterekkel bír közöttük a Mofém Junior Evo mosogató csaptelep, ami beszerezhető fali és álló, alsó kifolyású kivitelben is. Mindkettő egykaros és vízkőmentes perlátorral van felszerelve, ennek köszönhetően hosszú időn keresztül ellenáll kemény víz okozta kövesedének.

A Mofém Junior Evo mosogató csaptelep vezérlőegysége 35 mm, kerámia az alapanyaga, ennek köszönhetően a hideg-meleg kombináció optimális beállítása, bármilyen hálózati nyomással praktikus és problémamentes, valamint a kar könnyen mozgatható. Nagy előnye ennek a típusnak, hogy 20 cm átmérőjű és forgatható kifolyócsővel rendelkezik.

A falra szerelhető modelleknek akkor van igazán létjogosultsága, amikor a telep nem fér el a mosogatótálca felületén. A króm külsejű Mofém Junior Evo mosogató csaptelep mindkét változata méltán növekvő népszerűségi tendenciával bír, mivel amellett, hogy hibátlanul működik, ráadásul még roppant esztétikus is.