Lerakódások ellen féktisztító spray

Féktisztító spray
Féktisztító spray

Közelednek a hosszú téli éjszakák, amikor mindent elfed a hó és a sötétség. A garázs nyugodt melegében azonban kedvünkre lehet barkácsolgatni vagy a kedvenc járműnket tisztogatni. A polcról előkerül a féktisztító spray és már neki is láthatunk a makacs, kérgesedett olaj vagy zsírfoltok eltávolításának. A motor és a kocsi szereti, ha törődnek vele.

Ha éppen nincs más dolgunk, megéri időt szakítani rájuk, hiszen egy alapos takarítás, nemcsak látszateredményt hozhat, hanem a működés során is érezteti hatását. A féktisztító spray nevével ellentétben több helyről is eltávolítja a lerakódást. Textíliákon is alkalmazható, de figyeljünk, hogy műanyagra vagy gumira ne kerüljön.

Csupán pár fújás az egész és máris fényesebb az alkatrész. Ha nemcsak hobbiból törődünk egy járművel, hanem az a munkánk, akkor a féktisztító spray egyáltalán nem maradhat le a polcról. Nem kell azonban külön szaküzletbe mennünk a beszerzéséért, mert az internetről is könnyedén megrendelhető. Használjuk ki ezt a lehetőséget, mert így a féktisztító spray házhoz jön!