Legyen az otthona szerves része a vízszűrő!

vízszűrő

Gyakran hallani arról, hogy mennyire fontos az egészséges életvitel szempontjából a megfelelő táplálkozás és a kellő vízfogyasztás. Sajnos, a vezetékes rendszereken keresztül egyre gyakrabban érkeznek különféle szennyeződések, az éltető folyadékkal együtt. Ezeknek a megtisztításában tud segítséget nyújtani egy hatékony vízszűrő berendezés.

A Honeywell, illetve a Resideo felhozatalában elérhető termékek, a gyors telepítés mellett, egyszerű használatot is ígérnek. A MiniPlus vízszűrő képes megállítani a homokszemcséket és a rozsdamaradványokat ugyanolyan hatékonysággal. Az átlátszó házban könnyen nyomon követhető a szennyeződés mértékének növekedése, így tudható, hogy mikor van szükség a tisztításra.

A betét öblítése alatt sem fog megszakadni folyamatos ellátás. A vízszűrő beszerelése közvetlenül a fogyasztásmérő után történik, így az egész háztartásban garantáltan tiszta folyadék vételezhető. Az eltérő csatlakozási méretek révén, mindig az adott igényekhez igazítható a beszerzés. Szabaduljon meg a régi vezetékek okozta kellemetlenségektől egy kiváló vízszűrő beszerelésével!