Legyen a fán mindig Lazurán!

lazurán
lazurán
Lazurán

A fa olyan kivételes természetes anyag, amiből valóságos csodákat lehet készíteni. Természetesen, amit használunk és ki van téve többféle hatásnak, az idővel romlik, kopik. A felülete tehát rendszeres védelemre szorul. A kültérben a természet erői és a különféle élő szervezetek jelentenek veszélyt, de a gombák, rovarok még a lakáson belül is megtalálják a bútorokat és ott sem kímélik azokat.

A Lazurán márka gazdag felhozatala remek megoldást kínál. A favédő lakkok egy külön kategóriájáról van szó, amelyek igyekeznek kiszolgálni az velük szemben felmerülő igényeket. A készítők odafigyeltek a részletekre a Lazurán kül- és beltéri lakkok megalkotásánál.

A felhordás egyszerű, de fontos, hogy jól elő legyenek készítve a felületek, mert csak így biztosítható a tökéletes beszívódás. A sérült részek kijavítására szükség lesz, valamint a régi festékrétegek, por és szennyeződések eltávolítása sem maradhat el. A Lazurán némelyik típusa még gyermekjátékokra is használható vagy éppen a gyakran igénybe vett járófelületek felújítását oldhatjuk meg velük.