A fűtési rendszer átmosása ár mindenképp megtérül

fűtési rendszer átmosása ár
fűtési rendszer átmosása ár
Fűtési rendszer átmosása ár

Időnként, a megfelelő karbantartás érdekében, ajánlott a központi fűtési hálózatokat kitisztítani. Ez nem oldható meg hatékonyan házilag, de a fűtési rendszer átmosása ár teljes mértékben megfizethető, mivel általa megakadályozható a csökkent kapacitású hőleadás, de még a kazán esetleges meghibásodása is. A fűtési rendszer átmosása ár leginkább a hálózat kiterjedtségétől függ, de az alkalmazott módszer is releváns ebből a szempontból. Kisebb szennyeződési szint esetén kevesebb munkára és vegyszerre van szükség, úgyhogy ilyen esetben természetesen a költség is alacsonyabb.

A zonagaz.hu weboldalt működtető cég is vállal ilyen jellegű munkálatokat. Az egyik, általuk leginkább alkalmazott alternatíva a Fernox technológia, ez gyakorlatilag bármilyen szisztémánál bevethető, legyen szó padló-, fal- és mennyezetfűtésről, vagy éppen a hagyományos radiátoros változatról. Az egyszerűbb rendszereknél kiváló megoldás hatékonyság és a fűtési rendszer átmosása ár tekintetében is a Rothenberger Ropuls EDM mosókompresszor alkalmazása.

A kondenzációs kazán csere garanciálisan történik

A korszerű fűtési rendszerek elemeinek javítása és beszerelése mindenképp szakember feladata. A Zónagáz szakértő munkatársai a gázhálózatokon történő bármilyen munkafeladatot elvégeznek, legyen szó a kondenzációs kazán csere komplex munkafeladatáról. A folyamat engedélyköteles, elvégzéséhez a jogszabályok betartása érdekében, megfelelő mérnöki tudás és háttér szükséges, a cég szakemberei pedig rendelkeznek ezzel a jogosultsággal.

A kondenzációs kazán csere elkezdése előtti ügyintézést is elvégzi a vállalat, ezt követheti csak a konkrét, helyszíni munka, ugyanis be kell szerezni a kéményseprői és áramlástechnikai szakvéleményt, akárcsak a kéményméretezést. A műszaki szaktanácsadás és a helyszíni felmérés díjtalan. A jóváhagyott gázterv alapján történik a csere, először eltávolításra kerül a régi berendezés, majd ezt követi az új beállítása és bekötése. A kondenzációs kazán csere beüzemelése garanciális, sürgősségi esetben megtörténik az ideiglenes beindítása is, a szakhatósági engedélyek kiadásáig.