Kötelező lehet a zuhanyülőke az időseknek

Hasznos a zuhanyülőke

Szerencsére a modern világunkban adottak ilyan kellékek, amelyek nagy mértékben segítik a tisztálkodást. Idetartozik az idősebbek nagy kedvence, a zuhanyülőke, amelyik bizony 60, 70 év fölött egy igazi áldás lehet a fürdőszobában.

A szociális vagy beteg gondozók, ápolók úgy vélik, hogy egyes esetekben a zuhanyülőke épp annyira kötelező, mint például a járókeret vagy épp a tolószék. Ez a kis méretű, könnyen kezelhető eszköz, ahogy a neve is mutatja, ülőhelyet biztosít azoknak, akik nem tudnak tusolás közben állni. Vitathatatlan, hogy a kényelmesebb mosakodáshoz a zuhanyülőke elengedhetetlen. Ez leveszi a terhet a lábakról, ezért a mosakodás, tusolás végre gondmentesen, fáradalmak nélkül és a balesetveszély-mentesen mehet végbe.

A www.furdokiegeszito.hu webshopban a vásárló különböző kialakítású és megjelenésű, felhajtható zuhany ülőkéket találhat műanyag, fém és üveg anyagból. Itt garantáltan fellelhető az a darab, amelyik valóban könnyebbé teszi a tisztálkodást. A zuhanyülőke mellett sok más eszköz is beszerezhető itt.