Költséghatékony megoldás az egyéni edzés

egyéni edzés

Minden embernek más a teste, az anyagcseréje, így egyesek nehezebben, mások könnyebben tudnak lefogyni, formásodni. Azért jó választás az egyéni edzés, mert ezzel a metódussal éppen a céljainak ideális gyakorlatokat végezhet a résztvevő, ami meghozza számára a kívánt eredményt.

A szolgáltatás ma már online is igénybe vehető, nem kell edzőterembe járni, ha valamilyen oknál fogva nem akarjuk ezt. Az edzesekblankaval.hu weboldalon megismerhető tréner online kínál egyéni edzéseket, aminek számos előnye van. Először is igénybe vehető a torna a világ bármelyik pontjáról, mindegy hol élünk.

Az edzésforma nem igényel gépeket vagy költséges felszerelést, nem kell utazni, parkolni. Kedvező személyi árakat biztosít az edző, az összeg lényegesen alacsonyabb, mint például az edzőtermi bérlet ára. Nagy előnye továbbá, hogy akkor is edzhetünk, ha nem szeretnénk mások előtt mozogni. Az egyéni edzés online ugyanolyan hatékony és elhozza az elvárt sikert bárkinek. Órákon kívül is végezhetőek a gyakorlatok.

A várandós torna javít a hangulaton

A terhesség hónapjaiban nagyon fontos, hogy a kismama jó formában legyen, amit elérhet várandósoknak kidolgozott tornagyakorlatok végzésével is. Egyáltalán nem nehéz a várandós torna, amit az említett személyi edző fejlesztett ki. Például a preventív kismama torna hozzásegít ahhoz, hogy a várandósság alatt biztonságosan sportolhassanak a terhes hölgyek.

Nagyon jó hangulatjavító a várandós torna, segít felkészülni a szülésre és az utána következő időszakra. Közben pedig a kismama megismerkedik más anyukákkal is, kialakulhatnak remek ismeretségek, barátságok. Minden esetben kis létszámmal zajlik a terhestorna, így a szakember kellő figyelmet tud szentelni minden résztvevőre.

Kétféle kismama edzésen lehet részt venni a trénernél, az egyik az online terhes-, a másik a postnatális torna, aminek esetében a fókusz a szülés utáni regeneráción van. A várandós torna megkezdése előtt lezajlik az ingyenes állapotfelmérés, amikor megbizonyosodhatunk arról, hogy valóban nekünk való az adott edzéstípus.