Melyek most a legnépszerűbb pótkocsi márkák?

BICCHI egytengelyes pótkocsi
BICCHI egytengelyes pótkocsi
BICCHI egytengelyes pótkocsi

A gazdálkodó embereknek a traktorhoz szükségük van megfelelő pótkocsira is, ami lehetőséget kínál nekik arra, hogy akár több tonna terményt is könnyedén szállíthassanak. Természetesen nem mindegy, hogy milyen márkát, minőséget választunk erre a célra, a hosszú távú, zökkenőmentes használat érdekében jól kell dönteni. A BICCHI egytengelyes pótkocsik most különösen népszerűek. Ezeknek a modelleknek van egy nagy előnyük a kéttengelyes társaikkal szemben, mégpedig az, hogy a futómű a súlypont mögött helyezkedik el, így az önsúly részét tulajdonképpen a vontató viszi.

Pótkocsi kiválasztásakor anyagi szempontból jobban járunk az egytengelyes változatokkal, mert olcsóbbak. A novara.hu weboldalon látható egytengelyes pótkocsik számos méretben érhetőek el, a 2 tonnástól kezdve, egészen a 6,6 tonnásig kaphatóak. Számít a traktor mérete és kapacitása is, de aki pótkocsit akar vásárolni, az tisztában van ezzel. Hidraulikus billentésű modellek a BICCHI pótkocsik, ráfutófékkel felszerelve.

Kitűnő választást jelentenek ezek az utánfutók, főleg, hogy a Novara Coop Kft. kínálatában reális áron juthatunk ezekhez. Megfelelő karbantartás mellett, ezek a pótkocsik hosszú évekig problémamentesen használhatóak, tehát remek beruházást jelentenek. Nagyon sok esetben lehet szükség ezekre, aratáskor, egyéb termények betakarításakor, de a mezőgazdasági munkákhoz is sokszor jól jön egy pótkocsi. Ezért érdemes felvenni a kapcsolatot a cég tököli vagy siófoki telephellyel és akár személyesen is felkereshetjük, hogy megtekintsük a bőséges választékot.

Nyitva tartás hétfőtől péntekig 8.00-17.00 óra között van. De a számunkra legjobb pótkocsit kiválaszthatjuk a weboldalon is anélkül, hogy elmennénk a telephelyre. Minden BICCHI pótkocsi fotója mellett, részletes leírással mutatják be a forgalmazók a terméket, amiben minden szükséges információt megtalálunk. A pótkocsikra 1 év garancia vonatkozik, ráadásul opcionálisan igényelhető a névre íratás is, műszaki vizsgával. Használja ki Ön is a cég kínálta lehetőséget!