Kis magyar burzsuj: irány a parádi kastélyszálló!

Parádsasvár szállás
Parádsasvár szállás

Szereti a Mátra vidékét? Akkor elképzelhető, hogy Parádsasvár is tetszeni fog Önnek, hiszen ez a település a hegységben található. De miért lenne érdemes ide ellátogatnia?

A http://szallaskeres.hu/par%C3%A1dsasv%C3%A1r-sz%C3%A1ll%C3%A1s oldal alapján gyönyörűek a hegyek, ezért itt mindig lehetőség nyílik egy kis túrázásra. Ha a közelben jár, akkor mindenképpen nézze meg az ősjuharost, a Kézművesházat, az Üvegmanufaktúrát, illetve a forrást.

Persze a http://szallaskeres.hu/par%C3%A1dsasv%C3%A1r-sz%C3%A1ll%C3%A1s honlap ajánlása alapján maga a szálló is gyönyörű, tehát ennek a megcsodálását sem szabad kihagynia.

A hotel árai persze nem feltétlenül alacsonyak, ezért elképzelhető, hogy Ön inkább úgy határoz, hogy másik lehetőséget keres az ott alvásra. Ennek sincsen semmi akadálya, hiszen a http://szallaskeres.hu/par%C3%A1dsasv%C3%A1r-sz%C3%A1ll%C3%A1s oldalon számtalan opcióval találkozhat. Vannak a kínálatban olyan szállások, ahol elfogadják a SZÉP-kártyát is, amely bizony igen nagy előnynek bizonyulhat.