A Dewalt fúrógéppel a csempe is áthatolható

Erős Dewalt fúrógép
Erős Dewalt fúrógép

Amikor egy fúrógép kerül szóba, akkor sokan a hatalmas erőre és kimagasló forgatónyomatékra gondolnak. Azonban ezek mellett nagy hangsúly esik a pontosságra és a roppant egyedi precizitásra is.

A Dewalt fúrógép precizitása és ereje vitathatatlan, hiszen ez a gép a kettőt egyedi módon tudja ötvözni. Nem vitás, hogy egy kemény fal esetében szükség lesz az erőre. Itt egy gyenge gép hamar feladhatja a versenyt, hiszen nem tud átjutni a falon, csak nagy kínlódás és erőfeszítés árán.

Ezzel szemben a Dewalt termék, lehetetlent nem ismerve, percek alatt lyukat fúr a legkeményebb falba is. Igen ám, de egy szakember nem csak betonfalakat fog fúrni, hanem olyanokat is, amelyeken már ott csillognak az esztétikailag kielégítő csempék.

Ezekre nagyon kell vigyázni, és ilyenkor csakis egy precíz gép jöhet szóba. Semmiképp sem törhet el a csempe vagy repedhet meg az adott burkolat. Nem vitás, hogy a Dewalt fúrógép ilyenkor kimagasló munkát tud garantálni, hiszen oly módon fúrja át a csempét, hogy az adott lyuk széle sem fog megrepedni.