Kapilláris cső sziklakertekbe, balkonládához

kapilláris cső
kapilláris cső
Kapilláris cső

Nélkülözhetetlen alkatrésze a szivattyúnak az úszókapcsoló, hiszen ennek segítségével tudjuk szabályozni a bekapcsolási szinteket. Ezt az eszközt használni lehet kutaknál, medencéknél, víztárolóknál, tartályoknál, aknáknál, valamint ivóvíz és egyéb folyadékok szintjének beállítására. Méltányos összeg az úszókapcsoló ár, tehát ez nem lehet akadálya a beszerzésnek. Az esomester.hu webáruházban 3, 5, 10, 15 és 20 méteres kábellel ellátott úszókapcsolók kaphatóak.

Ha az úszókapcsoló ár megfizetésére kerül, arra mindenképpen vigyázni kell, hogy ennek a kábele használat előtt feltétlenül rögzítve legyen és aki nem jártas az elektromos bekötésben, az ne fogjon hozzá, hanem bízza szakemberre ezt a munkát! Nagyon hasznos szerkezet az úszókapcsoló, de időnként cserére szorul. Szerencsére a webáruház kiváló minőségű darabokat kínál eladásra. Ráadásul itt az úszókapcsoló ár könnyen kiegyenlíthető, a házhozszállítás pedig hamar megtörténik. Így rövid idő leforgása alatt már üzembe is helyezheti a szükséges eszközt. Az öntözéshez használt mikroszórókat és csepegtető gombákat egy kellék, a kapilláris cső alkalmazásával lehet be- vagy sorba kötni. Ez a termék szintén megvásárolható a webáruházból, nagyon kedvező anyagi feltételekkel. Kiemelten fontos szerepet játszik a kapilláris cső a mikroöntözésben, például sziklakertekbe, de balkonládákhoz is kiválóan alkalmazható. Igen hajlékony ez a cső, szűk helyekre is könnyen behúzható. Kifizetődő és takarékos megoldást nyújt a csepegtetéses öntözés, hiszen ezzel a víz pontosan a növényzet gyökeréhez jut.

A növények a nedvességhez igazítják a földfelszín alatt a gyökérrendszerüket, tehát minimális víz folyik el fölöslegesen a földben. Jól elrejthető, észrevétlenül folyik rajta keresztül a víz. Ennek a hasznos rendszernek a kiépítéséhez nélkülözhetetlen a kapilláris cső, amit a webáruház termékpalettájáról könnyen meg lehet vásárolni. Ha szüksége van erre a csőre, keresse fel minél előbb a webshopot! Itt a kapilláris cső ára kifejezetten kedvező, a megrendelés folyamata pedig egyszerű.