Ilyen előnyei is lehetnek egy bankkártyának

bankkártyák
bankkártyák
A Gránit bankkártyák előnyei

Ma már szinte mindenkinek van bankkártyája. Akinek pedig nincs, az az előnyök hallatán jogosan teheti fel a kérdést, hogy melyik bankot érdemes választani? Választás előtt mindenképp tájékozódjon a különféle bankkártyák előnyeiről! Sokan a Gránit bankot választják. Miért?

Mert itt kérhető az a bizonyos Platinum Mastercard, amelyik megannyi előnyt biztosít a tulajdonosának. Először is ott van a Prémium biztosítás lehetősége. Ez azért jó, mert adott az 50 millió Ft értékű baleset-, utas- és extrém sport biztosítás, ami az egész világra kiterjed, nem csupán hazánkra.

Pozitívum még a Prémium repülőtéri várók szolgáltatás. Mit jelent ez? Nos, akinek ilyenje van, az korlátlan számban, ingyenesen használhatja a budapesti Mastercard Lounge-ot, illetve a bécsi Jet és Sky Lounge-ot. Az a jó még ebben, hogy ennek nem csupán a tulajdonos örülhet, hanem egy felnőtt kísérő is, illetve az összes kiskorú gyermeke.

A bankkártya mellé jár még a Fast Track Lane a Budapest Airportnál. Ez a gyorsított biztonsági ellenőrzési folyosó használatát takarja. A további pozitívumok közé sorolható az ingyenes készpénzfelvétel, négy darab belföldön és négy darab külföldön, minden egyes hónapban, illetve a tény, hogy megannyi sok exkluzív kedvezmény is garantált.

Gondolni kell itt a 15% kedvezményre a Maternity Magánklinika szűrővizsgálati csomagját illetően. Nem maradhat ki az előnyök sorából az AVIS kiemelt tagság, a Mastercard Premium Selection Program, a Prémium betéti kamatok és a kedvezményes díjú Priority Pass szolgáltatások sokasága sem.

Sokakat az is érdekli, hogy mennyibe kerül és mikor lesz kész az ilyen kártya. A bankkártyáknak kibocsátási és éves díja van. A díjak mértéke függ attól is, hogy milyen számlacsomaghoz kapcsolódnak. A Platinum Mastercard 14 900 Ft-ba kerül első évben. A második évtől ez 15 500 Ft-ra nő az összeg.

A bankkártya a megrendelést követő 7-10 munkanapon belül készül el és a Kártyabirtokos levelezési címére kerül postázásra. Ha megjött a kártya, akkor a PIN kódot egy másik borítékban ugyanerre a címre postázza a Gránit bank. Ha valakinek nagyon gyorsan szüksége van a kártyára, akkor igényelheti a sürgősségi bankkártya opciót belföldön.