Kandalló gyártás korszerű eszközökkel

kandalló gyártás

A gyártók a termék előállításakor, az előírásoknak megfelelő korszerű hő- és tűzálló anyagokat használnak fel. A kandalló gyártás precizitást és hozzáértést követel. Az öntvény anyagból kivitelezett tűztér felülete általában bordázott, aminek a belső része hőpajzs elemmel van erősítve. A kivitelezéskor kerámiaüveggel ellátott ajtót használnak, aminek a hőállósága 800 C. A környezetbarát égés elérése érdekében beáramlás szabályzóval is felszerelik. A huzat szabályozását a kimenő füstcsőbe helyezett, kívülről állítható pillangószelep garantálja.

A kandalló gyártás során nem feledkeznek meg a hamugyűjtő tepsiről sem. Ennek a kiegészítőnek az előlapja hengerelt acéllemezből készül. A lemezen hosszirányban egy furatsor van kialakítva, ami az égési levegő szabályozott beáramlását biztosítja. A felületkezelést illetően, hőálló festéket használnak. Ennek felvitelekor szóró technológiát alkalmaznak. A tűztér betét külső felülete, valamint a burkolat belső fala között a távolság 8-10 cm. A kandalló gyártás korszerű berendezésekkel történik.

Az öntöttvas vízteres kandalló megfelel az elvárásoknak

A szerkezet már régóta uralkodó szerepet tölt be a fűtőberendezések között. Az öntöttvas vízteres kandalló hatalmas közkedveltségnek örvend, hiszen tartós, megbízható és képes meleget varázsolni a helyiségbe. Megnyugtató látványt biztosít a fűtőberendezésben lobogó tűz. Sokféle kivitelben érhető el a szaküzletekben, ezért biztosan mindenki megtalálja a lakásába illő darabot. A biztonság elsődleges, ezért a termék teljesen el van zárva. Az árát illetően nem a legolcsóbb, de mellette szól az, hogy időtálló, ezért szívesen áldoznak rá az emberek.

Az öntöttvas vízteres kandalló működtetéséhez mindenképpen szükség lesz egy megfelelő keresztmetszetű kéményre, mivel a belépő füstgáz hőmérséklete alacsonyabb a légfűtéses változatoknál. Teljes mértékben kielégíti a felhasználói igényeket. Aki megvásárolja, biztos lehet abban, hogy nem fogja megbánni. Az öntöttvas vízteres kandalló beszerzése könnyen megoldható, amennyiben felkeresi a webáruházak egyikét. Az internetes üzletek egész évben kínálnak valamilyen akciót.