Kanadai utak a szenvedélyes utazóknak

kanadai utak
kanadai utak
Kanadai utak

Kanada a világ második legnagyobb kiterjedésű országa, Oroszországot követően. A kanadai utak során változatos földrajzi jellegzetességeket csodálhatunk meg és mindeközben mesés kalandokkal gyarapodik majd az élménytárunk. A nyári szezon júniusban veszi kezdetét és egészen szeptember végéig kitart, ez lényegében a turisták között a legkedveltebb utazási időszak. Természetesen ilyenkor az árak is magasabbak, azonban egy kissé barátságosabbá válnak a díjszabások augusztus végétől kezdődően.

Az őszi kanadai utak során a nyári sportok nem elérhetőek, viszont ebben a periódusban is mindenképp érdemes ellátogatni az országba, hiszen a térség talán soha nem nyújt olyan lenyűgöző látványt, mint az őszi hónapok alatt. Az árak is ilyenkor és tavasszal a legkedvezőbbek, aki pedig télen fedezné fel a kanadai utakban rejlő kuriózumokat, annak javasolt egy kimondottan erre fókuszáló csomagot választania az amerikaneked.com kínálatában. Egy sítúra a hegyláncolatok között bárkinek szuper élmény.

Az Amerika Neked lehengerlő ajánlatai

Mindenki szereti, ha egy minőségi szolgáltatáshoz olyan áron juthat hozzá, ami kedvez a pénztárcájának. Az Amerika Neked nagyszerűen ötvözi az alacsony árakat a prémiumkategóriás utaztatással és az USA nyugati partja olyan helyszínekkel vár minket, mint Las Vegas, Los Angeles vagy San Francisco. 17 napos körutazás során felfedezhetjük a hamisítatlan vadnyugat életérzést és bebarangolhatjuk Kalifornia, Nevada, Arizona és Utah legszebb nemzeti parkjait.

Az Amerika Neked ajánlása szerint, a nyugati szakaszra leginkább áprilistól júniusig, illetve szeptembertől novemberig érdemes ellátogatni, mivel ekkor ígérkezik a legkellemesebb időjárás a túrázáshoz és a városnézéshez. Mivel a nemzeti parkok fekvése magasabban helyezkedik el, ezért nyáron sem jellemző a forróság, télen viszont gyakrabban lehet számolni havazással. Az Amerika Neked munkatársai saját élményeiket is szívesen megosztják az érdeklődőkkel. A teljesen egyedi tapasztalataik hasznos útravalók lehetnek minden kalandornak.