A célnak megfelelő tószivattyút válasszunk!

tószivattyú
tószivattyú
Tószivattyú

Egyre népszerűbbek a magánházak kertjeiben kialakított kisebb tavak, szökőkutak. A kereskedelemben egyre szélesebb körben elérhető tószivattyú hozzásegített ennek a trendnek a kialakulásához. Azonban ne felejtsük el, hogy nem alkalmazható mindegyik tószivattyú minden célra. Más-más berendezés ajánlott a tó vizének szűrésére, a szökőkút vagy vízesés, patak vizének táplálására.

Mindig érdeklődjünk, hogy az elképzelésünknek megfelelő csobogóhoz illő terméket vehessünk. A választásnál döntő szempont az áramfogyasztás tényezője, hiszen napi szinten hosszú órákat kell üzemelnie a gépnek. A jó arány, ha minél kisebb fogyasztás mellett, minél nagyobb liter/óra teljesítménnyel bír a tószivattyú.

Az Easy Pump műgyantával beöntött motorral rendelkezik, tehát ellenáll a víz romboló hatásainak is. Kiválóan alkalmazható beltéri díszcsobogók esetében is. Nagy előnye, hogy teleszkópos hosszabbító-szabályozó csapja révén nem kell minden alkalommal alámerülni, ha állítani kell a készüléken. Kiegészíthető akár négyféle szórófejjel is, ha szivattyúnkkal többféle vízjátékot szeretnénk megvalósítani.