Jövőre is trendi lesz a platform szandál

platform szandál

Bár a nyári papucsok és szandálok egy kis időre háttérbe szorulnak, a következő meleg szezonra tanácsos időben felkészülni. A platform szandál jövőre is divatos lesz, tehát akár most is vásárolhatunk néhány párat belőle.

Már csak azért is érdemes most beszerezni egy-két mutatós darabot, mivel ebben az időben jelentős leárazások vannak a nyári lábbelik kategóriában. A platformok pedig különösen közkedveltek, hiszen nemcsak nőiesek és divatosak, hanem jóval kényelmesebbek, mint a vékony talpú, de magassarkú szandálok. A cipom.hu webáruházban a platform szandál most is nagy választékban található meg, még jobb áron, mint általában. A hétköznapi változatok mellett, a rendkívül elegáns darabok is helyet kapnak a felhozatalban, mint a műbőr, tűsarkú vagy csillogó anyagú változatok.

Az alacsonyabb, nem túl extravagáns kivitelű platform szandál univerzális lábbeli, hiszen úgy a hétköznapi eleganciát sugárzó, mint a sportos szettekhez remekül passzol. Kényelem, nőiesség, könnyed léptek: ez a platform szandál!