Jó választás a stílusos 6 részes ágyneműhuzat!

6 részes ágyneműhuzat
6 részes ágyneműhuzat
6 részes ágyneműhuzat

A pihenés nagyon fontos tevékenység, amit nem szabad semmilyen módon elhanyagolni. Ugyanis, ha túlhajtjuk magunkat, akkor könnyedén összeomolhatunk, amit jobb elkerülni. Az otthonunkban tegyünk meg mindent azért, hogy a nyugodt alvás körülményei biztosítottak legyenek! A kivételes 6 részes ágyneműhuzat használata egyértelműen ebbe a kategóriába tartozik.

A kiváló termékek azon felül, hogy nagyon kellemes pihenést biztosítanak, még dekorációs elemként is szolgálhatnak. Ennek megfelelően, érdemes olyan kivitelbe fektetni, ami remekül beleillik a helyiség hangulatába. A 6 részes ágyneműhuzat 2 paplan, 2 nagy- és 2 kispárna huzatot tartalmaz. Anyagát tekintve 80 % pamut és 20 % mikroszál.

Kényelmesen tisztíthatóak a termékek mosógépben, 30 Celsius fokon. A pontos méreteket megtaláljuk a hasznos-holmik.hu oldalon, ahol kedvező áron, pár kattintással megrendelhető a 6 részes ágyneműhuzat. Lepjük meg magunkat vagy családtagjainkat ezzel a páratlan összeállítással és élvezzük a simogató érzést, amit nyújtani tudnak! Az ölelésükben biztosan jól tudunk aludni.