Esküvői helyszínek szállással együtt: hol érdemes keresni Pest megyében?

esküvői helyszínek szállással
esküvői helyszínek szállással
Esküvői helyszínek szállással

Egy esküvőn mindig vannak messziről érkezett vendégek, akik szeretnének egy kicsit felfrissülni az utazás után, átöltözni stb. Ez pedig néha nehézségekbe ütközik, de nem akkor, ha olyan helyszínen zajlik az esküvő, ahol a vendégeknek szállást is lehet foglalni! Nem is gondolná, hogy milyen esküvői helyszíneket lehet lefoglalni Pest megyében.

Gyönyörű helyszínek vannak a fővárosban és annak környékén. Ha Önök exkluzív, zöld környezetben, egy őspark szívében található varázslatos helyen szeretnék kimondani a boldogító igent, akkor érdemes a Fenyőharaszt Kastélyszálló mellett határozniuk. Ez Budapesttől mindössze 50 km-re található, Pest megyében, ahol a szabadtéri polgári szertartás is rendezhető.

Lényeges, hogy színvonalas szállást is biztosít a vendégeknek, így nem kell kiöltözve, esetleg megfolyt sminkkel érkezniük a szertartásra. Egész egyszerűen elfoglalják a szobájukat, felfrissülhetnek, átöltözhetnek a ceremónia előtt. A lakodalmon el tudnak lazulni, nyugodtan fogyaszthatnak alkoholos italokat, mert nem kell a hazavezető úton gondolkodniuk. Így a mulatozásnak sem lesz hamar vége, jobb esetben hajnalig fog tartani, másnap pedig, reggeli után az ifjú pár kényelmesen elbúcsúzhat a vendégektől.

Remek elgondolás a szállásfoglalás a vendégeknek, ugyanis azokon az esküvőkön, ahol ez nincs, az éjféli étkezés után általában véget ér a buli. A Fenyőharaszt Kastélyszálló területén vidáman, felszabadultan lehet mulatozni, hiszen mindenkinek van, hol lehajtsa a fejét a lakodalom után. A helyszín ráadásul nagyon könnyen megközelíthető, egyetlen meghívott sem fog eltévedni, hiszen a kastélyszálló az M3-as autópályától 8 km-re található.

Ideális esküvői helyszín ez, ahol már a környezet is első látásra elvarázsolja a meghívottakat. Rendezhető szabadtéri vacsora, amire csak nagyon kevés más helyen adódik sansz. A gyönyörű esküvői sátor tágas, levegős és még védelmet is nyújt a kiszámíthatatlan időjárás ellen. Mivel a sátor oldala elhúzható, ezért a gyönyörű környezet is tud érvényesülni.