Gyógytorna Budapesten – Milyen gyógytornászhoz jelentkezzek be?

budapesti gyógytornász
budapesti gyógytornász
Budapesti gyógytornász

Számtalan egészségügyi panasz jelentkezhet az embernél és ennek típusától függetlenül kijelenthető, hogy mindenki minél hamarabb szeretne megszabadulni a kínoktól. Eleinte bekapunk egy-két fájdalomcsillapítót, de azzal mégsem élhetünk, más alternatíva után kell néznünk, ami lehet például a gyógytorna. Egy profi budapesti gyógytornász (0630 505 0503; 1055, Bajcsy-Zsilinszky út 72.) többféle panaszt is tud kezelni. Nagyon sokféle oka lehet például a derékfájásnak, ezek közül a leggyakoribb a rossz testtartás, a hanyag, görnyedt ülés vagy állás. Ilyenkor a vállunk összeesik és nem tartjuk egyenesen a hátunkat.

Ennek következményeként a derekunkra fokozott terhelés kerül, ezért az izmok túlfeszülhetnek, görcsössé válhatnak. Rendkívül kellemetlenek ezek az izomfájdalmak, merevnek érezhetjük a derekunkat is. Ugyanakkor gerincferdülés, egy hirtelen mozdulat, erőedzés, a porckorong kitüremkedése is okozhat derékfájást. Nőknél a menstruációs ciklust előzi meg gyakran ez a kellemetlenség, illetve az öregedés miatt is megfájdulhat a derekunk.

Bármi legyen az oka, a kezelés, pontosabban a gyógytorna biztosan enyhít a fájdalmunkon. A gyogytornaszom.hu weboldalon megismerhetünk egy olyan rendelőt, ahol segítőkész, empatikus gyógytornászok segíthetnek megoldani az egészségügyi problémáinkat. Az online foglalást követően, rövid idő múlva már személyesen is találkozhatunk a szakemberekkel. Ha a bejelentkezés előtt szeretnénk információkat kapni, akkor telefonon keresztül is beszélhetünk a gyógytornásszal.

Az első kezelés 60 perces állapotfelmérés lesz, aminek során mozgástesztekkel és teljes testi vizsgálattal mérik fel a fájdalmaink pontos helyét, okát. Ezután a gyógytornász elkészíti a személyes terápiás tervet, ami célzottan a mi panaszunkat veszi kezelésbe. Minden alkalommal megkapjuk a szükséges segítséget a szakembertől ahhoz, hogy a gyakorlatokat pontosan hajthassuk végre. Ha szükséges, akkor bármikor tud változtatni ezeken. A gyógytornász segít elsajátítani az otthon végezhető gyakorlatokat is.