Gyermek fotel kihajtható változatban

gyermek fotel

A gyermekek igénylik a szobájukba az olyan bútorokat, kiegészítőket, amelyek pont az ő méretüknek felelnek meg. Ha már van aranyos kiságy, asztalka, akkor a gyermek fotel sem maradhat le.

Egy ilyen eleme a szobának nemcsak esztétikus, hanem igen hasznos is. A kicsi ugyanis ebben nyugodtan játszhat, rajzolhat, pihenhet, mesét nézhet a legnagyobb kényelemben. A méretének köszönhetően, a szülőnek attól sem kell tartania, hogy a lurkó lepottyan róla. Nem üti meg magát vele, hiszen könnyű és puha. A gyerekagybolt.hu webáruházban kétfajta gyermek fotel is megvásárolható. Az egyszemélyes változat vízlepergető anyaggal van bevonva és tömörített, magas minőségű hideghabbal van bélelve.

Ettől masszív, nem nyomódik könnyen össze. A másik fajta a kihajtható gyermek fotel, ami szintén rendkívül magas minőségű szivaccsal készült. 100% pamuthuzattal van bevonva. A cipzáras megoldásnak köszönhetően, a huzat sokkal tartósabbá teszi a terméket, mint a tépőzáras változat. Ebben nemcsak játszani nagyon jó, hanem pihenni is.