Hogyan működnek a QR kódos fizetési rendszerek?

CMO QR kódos fizetés
CMO QR kódos fizetés
CMO QR kódos fizetés

Egy vállalkozásnak meg kell felelnie a törvény által előírt feltételeknek. Van 3 dolog, amit kötelező betartani: adatszolgáltatás a NAV felé, az online pénztárgép és az elektronikus fizetés biztosítása. A CMO QR kódos fizetési rendszereknek köszönhetően, még bankkártyára sincs szükség a fizetéshez. Az Android típusú mobiltelefonra egy alkalmazást kell letölteni, ami nagyon egyszerű. Ez lehetőséget biztosít, hogy a vásárló készpénz nélkül fizessen.

A CMO szakemberei többéves tapasztalattal rendelkeznek és a legújabb innovációs módszerekkel szeretnének megoldást nyújtani a kisebb vállalkozásoknak, de a nagyobb cégeknek is. Az elektronikus fizetőeszközöket hosszútávra bérelni lehet, amit a szerződéskötést követően, havi részletben kell fizetni. A QR kódos fizetés pár éve jelent meg Magyarországon és nagyon sokan alkalmazzák. Használata egyszerű, gyors és biztonságos. Pénzt is megtakaríthat, ugyanis ezzel felére csökken a tranzakciós díj. A kisebb cégeknél előnyösebb, mivel kisebb a napi forgalom, így nincs szükség bankkártya terminálra.

Ha 1 évre előre kifizeti a bérleti díjat, akkor kedvezményben részesül. Fontos tudni néhány infót, mielőtt a QR kódos fizetést alkalmazná. A bank nem küld értesítést az átutalás sikeréről, ezt külön kell ellenőrizni. A CMO ajánlatához hozzátartozik a NAV számlázó applikációja, amivel korlátlan számlákat tud kiállítani. A tranzakció rendkívül gyorsan történik, alig 5 másodpercet vesz igénybe és a maximális összeg, amit utalni lehet, 10 millió Forint. Azoknak is könnyen kezelhetővé válik, akik eddig nem találkoztak ezzel a fizetési móddal.

Ha választ szeretne a felmerülő kérdéseire, a szakemberek készséggel állnak rendelkezésére. Elérhetőek telefonon hétköznap 9-16 óra között, valamint levélben is. Az oldalon több hasznos információt megtalál az elektronikus fizetéssel kapcsolatosan. Vegye igénybe a CMO szolgáltatásait, ezáltal időt, pénzt és energiát takaríthat meg! A QR kódos fizetés hatalmas előrelépést jelent a kereskedők és az ügyfelek között, ami sikeres együttműködést eredményez.