A gerincprotektor életet menthet

Gerincprotektor fontossága

Aki motort vásárol, annak tudnia kell, hogy a megfelelő ruházatot is be kell szereznie. A bukósisak mellett, a legfontosabb kellék a gerincprotektor. Az emberi test nagyon törékeny, a gerinc sérülései gyakran tragikus kimenetelűek is lehetnek.

Mivel bizonyos típusú esések a gerincet érhetik, ez az eszköz sok esetben megvédi a viselőjét a baleset halálos kimenetelétől vagy egy bénulásban végződő gerinctöréstől. A ridestyle.hu üzemeltetői is azon a véleményen vannak, hogy a megfelelő ruházat legalább olyan fontos, mint a motor kifogástalan műszaki állapota, így a minőségi alkatrészek mellett, a biztonságos motorozáshoz elengedhetetlen ruházat is megvásárolható. Az egyik prémium gerincprotektor a FORCEFIELD márkát dicséri, aminek a gerincvédői többszörösen tesztnyertesek.

A csúcstechnológiás típus kis háromszögeket formázó energianyelő anyaggal és sűrű, mégis könnyű Nitril habbal kombinálva védi még jobban a gerincoszlopot. A puha, hajlékony és kényelmes gerincprotektor jelentősen túlszárnyalja a CE szabványban foglalt biztonsági értéket.