Fogyasztásmérés elegánsan és hatékonyan

fogyasztásmérés

Optimizmusra ad okot, hogy fenntarthatóság szempontjából talán egyre inkább a tudatosság korát éljük. A fogyasztásmérés kiváltképp hasznos elem, aminek révén ellenőrzésünk alá vonhatjuk a teljes energiafelhasználást az otthonunkban. Ezáltal a saját költségeinkből is jelentős mértékben lefaraghatunk, illetve a fent említett szempont is a legoptimálisabb irányba mozdulhat el.

A Fibaro rendszer minden komponensét arra tervezték, hogy maximalizálja a kényelmet és mellette költséghatékonyan irányítsa a mindennapos eszközhasználatunkat. A fogyasztásmérés egyik meghatározó összetevője a Walli Outlet Type F intelligens elektromos csatlakozó, ami biztosítani képes a készülékek vezérlését és kezelését.

A legszélesebb körben használt okoskonnektor a fogyasztásmérés funkcióját egy dizájnos LED-es körgyűrűvel egészíti ki, ami a színek váltakozásával ad tájékoztatást arról, hogy éppen mekkora felhasználási sávban tartózkodunk. Tapasztalja meg Ön is a fenntarthatóság egyszerűségét egy stílusos kiegészítővel!