BioCo szerves vas és a vérkép

bioco szerves vas

Az emberek testi egészségéhez nagymértékben hozzájárulnak a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. A BioCo szerves vas 14 mg vas-glükonátot tartalmaz szerves kötésben, ami az előírt napi szükségletet biztosítja ebből az ásványból.

A napi előírt mennyiséggel több szakember is vitatkozik és azzal érvel, hogy a mai kor emberének életvitele miatt magasabb értékekre van szüksége, amit kiválóan pótolhat a BioCo szerves vas. Tehát a mennyiség többszörösére volna szükség. Hogy mi a helyes, azt mindenkinek magának kell eldöntenie, a saját tudása alapján. Ez nem egyszerű feladat, hiszen azok sem tudnak ebben a kérdésben egyességre jutni, akik sok évet töltöttek el a kérdés tanulmányozásával.

A BioCo szerves vas óriási előnye, hogy a szervezet által felismerhető és felhasználható módon pótolja ezt a fontos ásványi anyagot. Ugyanis a vérképzéshez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő mennyiségű vas. Természetesen az élelmiszerekből is bevihetjük ezt az anyagot, de csak abban az esetben, ha azokban elegendő mennyiség van.