Felújított számítógépek kedvező áron

Felújított számítógépek

Ma már egy családban gyakran kevésnek bizonyul egyetlen számítógép, hiszen a gyermekeknek is szükségük van rá a tanulás során. A PcPro-Alba használt számítógépeivel rengeteg pénzt takaríthat meg a családi kasszába.

Érdeklődjön náluk az asztali számítógépek és laptopok árairól, azok minőségéről! Itt ugyanis a piaci áraknál jóval kedvezőbben beszerezheti ezeket a készülékeket. A teljesen felújított eszközökre 1 éves garanciát vállalnak.

Ez idő alatt bármilyen műszaki probléma jelentkezik, ingyen kicserélik a tönkrement alkatrészeket. Általában ezek a használt számítógépek ugyanolyan hatékonyak és jól működnek, mint az új eszközök, az árakat viszont össze sem lehet hasonlítani.

Egy új gép árából, akár 2-3 használt modellt is vásárolhat, így a család minden tagjának lesz saját számítógépe, amin végezheti a munkáját, tanulhat vagy éppen megnézheti a kedvenc filmjét. A PcPro-Alba internetes áruház széles választékkal várja a vásárlókat. Érdeklődjön náluk a vásárlási feltételekről és a további részletekről!