Extra erős vágóeszköz az Olfa sniccer

Olfa sniccer
Olfa sniccer
Olfa sniccer

Bármikor kerülhetünk olyan kihívás elé, amikor valamit szabni, vágni kell. Ha éppen alkotó tevékenységet folytatunk, aminek kertében szövetet, papírt, műanyagot kell méretre faragni, akkor az Olfa sniccer alkalmazásával ez biztosan nem jelent majd akadályt. Egy kiváló termékről van szó, ami gyors és egyenletes vágást tesz lehetővé. A nagy figyelemmel végzett acélpenge kialakítása révén, a megelégedettség igen magas fokú.

Ennek megfelelőn vigyázni kell amikor a kezünkbe kerül az Olfa sniccer, hiszen könnyen okozhat sérüléseket. Gyermekektől minden esetben érdemes elzárva tartani. Az sem jelent problémát, ha kifejezetten gyakran kerül alkalmazásra, mert a pengék beosztásának révén, a hegye mindig letörhető, így folyamatosan éles marad.

Az XH-1 típus az X-Design sorozat kiemelt és extraerős tagja, aminek a markolata üvegszállal van megerősítve az ellenállóság fokozása érdekében. Az Olfa sniccer hasznos és megbízható kiegészítője lesz a készletünknek, amivel igazi csodákat lehet alkotni, de a háztartási feladatok elvégzésére szintén megoldást kínálhat.