Intelligens Dyson ventilátor légtisztító funkcióval

Dyson ventilátor
Dyson ventilátor
Dyson ventilátor

Soha nem volt nagyobb szüksége az emberiségnek a léghűtő berendezésekre, mint manapság. Eltekintve az örök elalvási problémától a meleg időben, a karantén azt jelenti, hogy minden eddiginél több időt töltöttünk a nappaliban, a konyhában és az étkező asztalnál. Ezen okokból kifolyólag, idén senki nem bánja meg, ha kísértésbe esik a Dyson ventilátor luxus modelljével.

Habár az árcímkét tekintve alaposan meg kell fontolni ezt a befektetést, de a csúcskategóriás készülék rengeteg funkcióval rendelkezik, beleértve az intelligens képességeket, az időzítőket és az alvó üzemmódot. Ott van természetesen a Dyson ventilátor levegő tisztító technikája is.

Szabad szemmel nem láthatjuk a légszennyező anyagokat, de azok légzési problémákat okozhatnak, olykor súlyosbíthatják a szénanáthát. A Dyson ventilátor az allergéneket, a baktériumokat, a pollent és a főzésből, a gyertyák vagy a vegyi anyagok égéséből származó szagokat is kezeli. Miután a szennyeződést sikerült elkapnia, a Dyson ventilátor tiszta levegőt juttat vissza a helyiségbe.