Egészséges és finom kakaóbab töret

kakaóbab töret

Nincs is jobb a saját készítésű desszerteknél, süteményeknél, amiket nem csupán a tapasztalt háziasszonyok tudnak elkészíteni, hiszen elég hozzá a fantázia és a kiváló alapanyagok. A kakaóbab töret csodálatos ízt ad minden finomságnak, de még egy sima joghurtot is különlegessé tesz.

Főleg azoknál a családoknál nem hiányozhat a konyhából ez az alapanyag, ahol gyermekek is élnek, hiszen a kicsiknek mindig van étvágyuk a desszerthez vagy sütihez. Kiváló áron vehető kakaóbab töret a fittpiac.hu webshopból, ahol például minden 15 000 Ft fölötti vásárláshoz ajándék eritrit jár. A 200 grammos kiszerelésű bio termék sokáig elég. Ebben a kitűnő minőségű kakaóbab nincs pörkölve, csupán apró darabokra törve és finoman megszárítva.

Válogatott ültetvényekről származó nyers perui kakaóbabból készül, amiben nagyon alacsony a szénhidráttartalom. A kakaóbab töret mellett, számos egyéb egészséges termék lelhető fel ezen online shop termékpalettáján. Korrekt áron, mindössze 1990 Forintért szerezhető be a kakaóbab töret.