Clineral PSO termékcsalád a pikkelysömör tüneteire

clineral pso

Szabadítsa meg a testét az irritációtól, bőrpírtól, szárazságtól és egyéb tünetektől, klinikailag tesztelt nyugtató formulákkal! A Clineral PSO egy terápiás testápoló krém a pikkelysömörre hajlamos bőr kellemetlen tüneteinek enyhítésére. Egyedülálló formulája holt-tengeri ásványi anyagokban és bőrhidratálást fokozó összetevőkben gazdag.

A Clineral PSO homoktövis olaj és a körömvirág kivonata nyugtatja, puhítja a bőrt és gyulladáscsökkentő. A termék gyors és nagyon hatékony hatást fejt ki. 14 nap elteltével a bőr állapota jelentősen javul, a szárazság csökken, vele együtt pedig a viszketés és a bőrpír is halványul. A Clineral PSO kozmetikum nem okoz allergiát és érzékeny bőrre is megfelel. Az univerzális krémet helyi használatra tervezték a könyök, a térd és a bőr egyéb részein található redőkre.

Kellemesen könnyű textúrájú, gyorsan felszívódik, vitaminokkal, jótékony tápanyagokkal, ásványi anyagokkal és éltető nedvességgel telíti a bőrt. A Clineral PSO krémek hatékonyan szüntetik meg a pikkelysömör tüneteit és gyorsítják az elváltozások gyógyulását.