Anaftin gel, védelmező páncél a szájban

anaftin gel

Mindenki ismeri az érzést, amikor a szájában létrejön egy apró seb, de annyira fájdalmas, hogy tönkreteszi az egész napját. Jó hír, hogy van rá gyógymód, ugyanis az Anaftin gel enyhíti a fájdalmat és gyors felépülést is kínál. Ez amolyan védőréteget alakít ki a szájban az érintett problémás felületen, így segíti jobbá tenni az életünket.

Mert ugye hiába csak egy apró afta, ami nagyrészt veszélytelen, igen kellemetlenül tud fájni, ráadásul néha hetekig is makacskodik és nem szűnik meg. Az Anaftin gel beborítja a nyálkahártya felületét, ezzel enyhíti a panaszokat. Ebből egy kisebb mennyiséget kell tenni a bajos területre, hogy támogatja a sérült szövetek gyógyulását.

Magas hialuronsav és aloe vera tartalmának köszönhetően gyermekeknél is alkalmazhatjuk, mert nem tartalmaz cukrot, alkoholt, sem helyi érzéstelenítőt és a baba fogzásának fájdalmait is képes megszüntetni. Az Anaftin gel gátat szab az idegvégződésekben jelentkező gyötrelemnek és egyedülálló összetétele miatt elősegíti a gyors, természetes gyógyulást.