Akadálytalan futást biztosít a jogging

jogging

Sok rendszeresen futó ember figyelme elsősorban a futócipő kiválasztására összpontosul. Joggal van ez így, hiszen ez a futófelszerelés legfontosabb része. Viszont nem szabad megfeledkezni a jogging ruházatról sem, ami szintén befolyásolja a kényelmet.

Ami az alsó ruházatot illeti, választhatunk rugalmas leggingset, nyáron rövid, hűvösebb időben pedig hosszú futónadrágot. A sportruházat összeállításához ismerni kell azokat a körülményeket, amelyek között futni fogunk. Nem mindig van napsütés vagy eső. Előfordulhat, hogy hűvösebb hőmérsékleten is több kilométereket kell futnunk. A hosszú jogging nadrágok jó alternatívát jelentenek a népszerű rövidnadrágok vagy leggingsek helyett, amelyekben nem mindenki érzi jól magát.

A joggingok nem tipikus melegítőnadrágok, anyaguk és készítési módjuk különbözik tőlük. Az összetételben nem találunk pamutot, csak szintetikus anyagokat, mert jól kell lélegezniük, könnyűnek kell lenniük és nem szabad korlátozniuk a mozgást. Ha jogging mellett döntünk, válasszunk vízálló modellt. Ez extra minőséget biztosít.