Csocsó asztal változatok minden igényre

csocsó asztal

A csocsózás közkedvelt játék, amit bárki, kortól és nemtől függetlenül gyakorolhat. Ehhez a legfontosabb eszköz, mi más lehetne, mint egy csocsó asztal? Természetesen fontos, hogy egy ilyen asztal kiválóan működjön, hiszen ellenkező esetben oda a kikapcsolódás.

Ilyen asztalt már szinte mindenhol láthatunk: kávézókban, játéktermekben, fesztiválokon, stb. Vannak, akik a saját otthoni játéktermükbe is beszereznek egyet a biliárd és a darts mellé. Lehetséges is, hiszen kapható már rengeteg különféle csocsó asztal. Hogy csak a legfontosabbakat említsük, beszerezhető otthoni, közösségi, összecsukható, közterületi és luxus változat is. Ha pedig szeretnénk a csocsózást a szabadban élvezni, akkor rendelkezésünkre áll a szabadtéri csocsó asztal is.

A csocsózásban az a jó, hogy senkinek nem kell kimaradnia belőle. A gyártóknak köszönhetően, már mozgássérülteknek készült típus is kapható, így azok szintén felhőtlenül élvezhetik ezt a játékot, akik kerekesszéket használnak. Valamennyi fajta a jateksport.hu webshopban is megtalálható.