A pontybölcső véd a sülésektől

pontybölcső
pontybölcső
Pontybölcső

A horgászat az utóbbi évtizedekben jelentősen átalakult és teljesen kezdett más irányt venni. Ma már a legtöbben nem azért vesznek a kezükbe pecabotot, hogy élelmet fogjanak maguknak, hanem a szórakozás, sport értékét szeretnék ennek a tevékenységnek kiélvezni. Ebből adódóan az állatok védelme fontos tényező. Itt kerül előtérbe a pontybölcső, ami az egyik legfejlettebb halvédelmi eszköz.

Választható masszív fémvázra szerelhető típus. Célja, hogy a belehelyezett hal ne tudjon csapkodni, ugrálni és ilyen formában sérülést okozni magában. A kifogás után mehet azonnal a pontybölcső puha ölelésébe, majd ott le lehet mérni, fotózni, mielőtt megtörténik a visszaengedése. Voltaképpen a pontybölcső egyszerű szerkezet, amit bárki gyorsan felállíthat.

Nem egyszerűen egy slágertermékről van szó, amit kedvtelésből használhat valaki, ha akar, mert rengeteg helyen megkövetelik. Az anglingnation.hu weboldalon több típus található kedvező áron és magas minőségben. Gondoskodjunk róla, hogy mindig kéznél legyen, ha szükség volna rá!