Láthatósági kabát a hűvösebb időszakra

láthatósági kabát

Bár jelenleg még tombol a nyár, ami komoly kihívásokat jelent a hétköznapokban, de érdemes időben felkészülni a hűvösebb reggelekre, amelyek hamarosan újból megérkeznek. A csípős hajnalokon egyértelműen jól jön egy láthatósági kabát, ami több funkcióval rendelkezik. Ezen viseletnek választható hagyományos és kapucnival ellátott típusa, ami az esőben is jól tud jönni.

A fő előnye, hogy olyan szalagokkal van ellátva, amelyek a ráeső fénysugárzást nagy arányban visszaverik, így egyértelműen jelzik a jelenétet. A láthatósági kabát ugyanakkor kellően strapabíró. Zipzárral és tépőzárral egyaránt el van látva, ezért hatékonyan lezárható, amivel a testhő megtartható. Az sem árt, ha el van látva több zsebbel, amibe bőven lehet pakolni.

A különféle szövetek nagy ellensége az ultraviola sugárzás, ami a műanyagokat is darabjaira tudja bontani. A professzionális anyagokból készült láthatósági kabát képes ennek a hullámhossz tartománynak a 98 %-át blokkolni. A prémium kategória egyértelműen megtérülő befektetés, ami hosszú időn keresztül fogja kiszolgálni viselőjét.