A merino gyapjú fonal megérdemelten híres

merino gyapjú fonal

A kézműves termékek sorában kiemelkedő helyen szerepelnek a természetes szálakat tartalmazó fonalak. Jeles képviselőjük a merino gyapjú fonal, ami exkluzív alkotások alapanyagaként szerepel a nordfonal.hu webshopjában.

A merinói bárányról levágott gyapjút tekintik a legfinomabbnak a világon, ezt az egyedülálló tulajdonságot a puha elemi szál lágyan recézett alakja biztosítja. A Dél-Afrikából, illetve Dél-Amerikából származó juh nem részesül hátrányos vagy kegyetlen bánásmódban. Kiegyensúlyozott körülmények között tartják és ennek okán a bundája hihetetlenül selymessé válik. Jóléte megnyilvánulását a saját bőrén viseli és ez a tényező lelkiismereti szempontból is hangsúlyos elem. Éppen ezért a merino gyapjú fonal ideális választás azoknak, akik törődnek az állatok életminőségével.

Megmunkálás tekintetében a merino gyapjú fonal könnyedén kezelhető, a tehetségünk és a kreativitásunk hozzájárulásával ez a csodás anyag gyönyörű és szerethető darabbá lényegülhet át. Próbáljuk ki és szerezzük be a kellékeket még ma!